MediaWatch

TV 2 vil sende flere regionale programmer

TV 2's hovedkanal vil i den kommende tid sende flere programmer, som er produceret af TV 2's regioner.

Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto/Arkiv

Et forstærket samarbejde mellem TV 2 og og TV 2's regioner skal sikre flere programmer fra regionerne i sendefladen på hovedkanalen. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

TV 2's programafdeling har allerede taget flere programmer fra regionerne til sig, Nogle er allerede sendt, mens andre er sat i kalenderen. Blandt dem er "Fra drengerøv til farmand", som er produceret af TV Midtvest og har premiere på TV 2 24. maj, og en reportageserie fra TV 2 Nord om Nordjyllands dårligste fodboldhold Ulsted Boldklub.

"I en tid, hvor vi vil være endnu mere relevante for danskerne, er TV 2-regionerne supervigtige. I kraft af en daglig nyhedsproduktion har TV 2-regionerne fingeren på pulsen og følger tæt, hvad der rører sig blandt seere og brugere i forskellige dele af landet. Samtidig kan regionerne spotte de lokale talenter, ildsjæle og stærke karakterer," siger Thomas Breinholt, programchef på TV 2, i meddelelsen.

TV 2 har tidligere meldt ud, at samarbejdet mellem regionerne og hovedkanalen også skal styrkes på nyhedsområdet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs