MediaWatch

TV 2 Østjylland gafler "grævlingen fra Nordjylland"

Den regionale TV 2-station henter forrige års Cavling-vinder fra Nordjyske Medier.

TV 2 Østjylland har ansat Asbjørn With, der i 2012 fik Cavling-prisen for sin kulegravning af Rebild Kommunes svigt i sager om bl.a. sexmisbrug og tvangsfjernelser, mens han var ansat på Nordjyske Medier.

Asbjørn With blev af Cavling kommiteen kæledøbt "grævlingen fra Nordjylland", da han fik prisen for sin afdækning, der talte over 130 artikler og blandt andet førte til udskiftning på flere ledende poster i Rebild Kommune.

Nu skifter han Nordjyske Medier ud med regional-tv.

"Jeg har indtil nu kun været på Nordjyske, hvor jeg har haft mulighed for at lave mange forskellige ting. Men jeg vil gerne prøve noget nyt, og det tror jeg, at jeg kan komme til på TV 2 Østjylland," siger Asbjørn With til Journalisten.dk.

Asbjørn With skal arbejde på nyhedsredaktionen på TV 2 Østjylland og bidrage til 19.30'eren og 22.30'eren.

 Cavling til "Grævlingen fra Nordjylland"
Hvem løber med årets Cavling-pris? 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs