MediaWatch

Medieordfører varsler stop i Folketinget

SF's nuværende medieordfører og tidligere mangeårige formand meddeler, at han ikke genopstiller til næste Folketingsvalg.

Foto: Jens Dresling/Polfoto/Arkiv

Holger K. Nielsen (SF) stopper som Folketingspolitiker, når der næste gang udskrives valg. Det oplyser politikeren på sin Facebook-profil.

Politikeren bestrider en række ordførerskaber og er bl.a. medieordfører for SF. Det blev han efter seneste Folketingsvalg. Holger K. Nielsen har også tidligere siddet på samme post.

"Det har for mig været et privilegium at kunne bruge mit arbejdsliv på politik: at bidrage til demokratiets udvikling og forandre samfundet. Det vil jeg fortsat gøre til, selvom jeg forlader folketinget. Og så er der masser at tage fat på frem til næste folketingsvalg," skriver Holger K. Nielsen på Facebook om sin beslutning om ikke at genopstille.

Han understreger, at der ikke ligger politiske uoverensstemmelser bag beslutningen.

Holger K. Nielsen har været medlem af Folketinget i over 30 år, siden han blev valgt første gang i 1981. Han var desuden SF's formand fra 1991 til 2005 og var først skatteminister og siden udenrigsminister i den efterfølgende socialdemokratisk ledede regering under Helle Thorning-Schmidt.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs