MediaWatch

Venstres medieordfører forlader Folketinget

Som et led i dagens ministerrokade udtræder Morten Løkkegaard af Folketinget og skal i stedet være medlem af Europa-Parlamentet.

Foto: Janus Engel/Polfoto/Arkiv

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har i dag sat navn på en ny minister. Ulla Tørnæs skal fremover være uddannelses- og forskningsminister. Det betyder, at hun forlader Europa-Parlamentet.

Hendes plads i parlamentet overtages af Morten Løkkegaard, der er Venstres medieordfører og samtidig suppleant i parlamentet. Dermed forlader han Folketinget og bliver her erstattet af Jakob Engel-Schmidt.

Det er ikke klart, hvem der overtager medieordførerposten i Venstre.

Morten Løkkegaard var i en lang årrække journalist og vært på Jyllands-Posten og DR frem til 2005. I 2009 blev han valgt ind i Europa-Parlamentet for Venstre, men opnåede ikke genvalg i 2014. Til gengæld blev han valgt til Folketinget i 2015.

Mere fra MediaWatch

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs