MediaWatch

Seks nye ansigter blandt partiernes medieordførere

Flere nye ansigter er at finde blandt partiernes medieordførere. Se den samlede liste her.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Seks nye ansigter er at finde i medieordfører-kredsen efter Folketingsvalget, mens tre er gengangere fra før valget, skriver Danske Medier.

Venstre, Enhedslisten og Alternativet har alle udpeget nyvalgte folk til posten. I Venstre er det Britt Bager, Enhedslisten har valgt Søren Søndergaard og Alternativet repræsenteres i ordførerkredsen af Rasmus Nordqvist.

Hos SF og Socialdemokratiet er der gensyn med to tidligere medieordførere. Det drejer sig om Holger K. Nielsen  (SF) og Mogens Jensen (S). De tre medieordførere, der fortsætter, er Liberal Alliances Mette Bock, Morten Marinus fra Dansk Folkeparti og Zenia Stampe fra Radikale Venstre.

Derudover er Orla Hav (S) ny formand for kulturudvalget. Han afløser Flemming Møller Mortensen (S).

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs