MediaWatch

Populært P4-program får ny vært

"Formiddag på 4'eren", som ugentligt har 1,2 mio. lyttere, henter en ny vært fra egne rækker.

Britt Berglund, kommende vært på "Formiddag på 4'eren" | Foto: PR, DR

Radioværten Britt Berglund får nyt job i DR. Hun er har seneste været frem til 2015 morgenvært på P4 København, men skifter fra april til en stilling som vært på P4-programmet "Formiddag på 4'eren". Det oplyser DR.

Britt Berglund får en medvært i den nuværende ankermand på programmet, Kasper Harboe. Stine Gram stopper som vært på "Formiddag på 4'eren".

""Formiddag på 4’eren" er et af P4’s store og vigtige programmer. Det er her, vi hver eneste formiddag forsøger at samle hele landet om de ting, danskerne taler med hinanden om, uanset om det så er Melodi Grand Prix, terror i Paris eller helt hverdagsnære dilemmaer. Derfor er det i høj grad et program, der lever af sine levende og nysgerrige værter, og her er Britt Berglund helt enkelt en af vores stærkeste profiler, som jeg glæder mig enormt til at slippe løs sammen med Kasper Harboe," siger Lars Daneskov, kanalredaktør på P4, til DR.

Ifølge DR har programmet 1,2 mio. ugentlige lyttere, og dem glæder Britt Berglund til at guide igennem formiddagen.

"Det er en spændende udfordring, og jeg glæder mig utroligt meget til at lave relevant formiddagsradio med Kasper, som jeg har dyb respekt for – både fagligt og personligt. Og jeg ser frem til et godt samspil med ’Formiddag på 4’eren’s mange lyttere," siger Britt Berglund til DR.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs