MediaWatch

Populært P4-program får ny vært

"Formiddag på 4'eren", som ugentligt har 1,2 mio. lyttere, henter en ny vært fra egne rækker.

Britt Berglund, kommende vært på "Formiddag på 4'eren"

Radioværten Britt Berglund får nyt job i DR. Hun er har seneste været frem til 2015 morgenvært på P4 København, men skifter fra april til en stilling som vært på P4-programmet "Formiddag på 4'eren". Det oplyser DR.

Britt Berglund får en medvært i den nuværende ankermand på programmet, Kasper Harboe. Stine Gram stopper som vært på "Formiddag på 4'eren".

""Formiddag på 4’eren" er et af P4’s store og vigtige programmer. Det er her, vi hver eneste formiddag forsøger at samle hele landet om de ting, danskerne taler med hinanden om, uanset om det så er Melodi Grand Prix, terror i Paris eller helt hverdagsnære dilemmaer. Derfor er det i høj grad et program, der lever af sine levende og nysgerrige værter, og her er Britt Berglund helt enkelt en af vores stærkeste profiler, som jeg glæder mig enormt til at slippe løs sammen med Kasper Harboe," siger Lars Daneskov, kanalredaktør på P4, til DR.

Ifølge DR har programmet 1,2 mio. ugentlige lyttere, og dem glæder Britt Berglund til at guide igennem formiddagen.

"Det er en spændende udfordring, og jeg glæder mig utroligt meget til at lave relevant formiddagsradio med Kasper, som jeg har dyb respekt for – både fagligt og personligt. Og jeg ser frem til et godt samspil med ’Formiddag på 4’eren’s mange lyttere," siger Britt Berglund til DR.

Forsiden lige nu

Netflix vil låne flere penge til nyt indhold

Netflix vil investere tocifret milliardbeløb i nyt indhold. Det kræver flere penge på kontoen, som selskabet varsler skal hentes via yderligere lån. Gælden er næsten fordoblet på et år.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere