MediaWatch

Mads & Monopolet krydsede millionen i P4-debut

Flytningen fra P3 til P4 gav "Mads & Monopolet" over en halv million flere lyttere. "Vanvittigt" og "uhørt", siger kanalredaktør.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Skiftet fra P3 til P4 gjorde godt for DR's radioprogram "Mads & Monopolet". I hvert fald hvis man ser på lyttertallene, skriver Ekstra Bladet.

I 2015 havde "Mads & Monopolet" i gennemsnit 679.000 lyttere på P3. Men lørdag 9. januar, hvor programmet for første gang blev sendt på P4, lyttede hele 1.166.000 med.

"Det er fuldstændig vanvittigt og uhørt for et radioprogram. Jeg har aldrig set noget lignende," siger kanalredaktør på P4, Lars Daneskov, til Ekstra Bladet.

Til sammenligning lyttede 879.000 i gennemsnit med i samme tidsrum på P4 i fjerde kvartal af 2015 - altså mens "Mads & Monopolet" endnu var at finde på P3.

Lars Daneskov siger, at han ikke forventer, at programmet kan opretholde de høje lyttertal, men at tallene vil se anderledes ud om et par uger.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs