MediaWatch

Fratrådt Business-reporter rykker til Penge & Privatøkonomi

Tidligere journalist på Berlingske Business skifter til Bonniers privatøkonomiske magasin, som overtages af Børsen fra 2016.

Foto: PR-foto

Reporter Lars Erik Skovgaard bliver ny journalist på magasinet Penge & Privatøkonomi, som Børsen overtager 1. januar.

Det bekræfter chefredaktør og adm. direktør for Børsen, Anders Krab-Johansen.

"Vi har ansat Lars Erik Skovgaard på Penge & Privatøkonomi, og han begynder 1. januar," siger Anders Krab-Johansen, der uddyber, at der er tale om en ledig stilling, ikke en nyoprettet.

Lars Erik Skovgaard kommer fra Berlingske, hvor han har været en del af erhvervsredaktionen i flere år, inden han forlod huset i forbindelse med den seneste omlægning af avisen, der lagde mere end 35 redaktionelle stillinger ned. 

Samme medier

Penge & Privatøkonomi er hidtil blevet udgivet af Benjamin Media under Bonnier Publications, men skifter 1. januar ejer i Bonnier-koncernen og bliver en del af Børsens udgivelser.

Redaktionen på fem mand rykker med. Magasinet og websitet penge.dk skal fortsætte som selvstændige udgivelser under Børsen, der især ser muligheder for at øge annoncesalget online med udvidelsen.

”Vi mener, at Penge & Privatøkonomi, Børsen og Penge har hver deres tilgang til stoffet, og den vil vi bevare,” sagde Anders Krab-Johansen i forbindelse med overtagelsen.

"Vi kan se, at det annoncemarked, der vokser, er B2C, mens B2B-markedet er under pres. Derfor vil vi gerne have noget mere B2C at sælge."

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs