MediaWatch

Dansk Flygtningehjælp får ny kommunikationschef

Tidligere chef for public affairs og kommunikation i Novozymes skal sætte flygtningesagen på dagsordenen.

Foto: Lefteris Pitarakis/AP/Polfoto/Arkiv

Dansk Flygtningehjælp har hyret ny kommunikations- og indsamlingschef. Det melder organisationen i en pressemeddelelse.

Den nye frontmand, der skal tale flygtningesagen er Kåre Riis Nielsen, der fra 1. januar får ansvar for både kommunikation, branding og indsamlingsresultater.

Kåre Riis Nielsen er uddannet cand.scient.pol og kommer fra Novozymes, hvor han bl.a. har været chef for Public Affairs & Communications. Derudover har han været kommunikationschef i Nordisk Ministerråd og arbejdet for såvel FN og Verdensbanken.

”Flygtningesagen er for alvor kommet på dagsordenen. Og med operationer i næsten 40 lande inklusive vores nationale arbejde, så er der for alvor brug for at have en person i spidsen for kommunikationen, der kan holde mange bolde i luften,” siger Andreas Kamm, generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp i meddelelsen.

Selv ser Kåre Riis Nielsen frem til at vende tilbage til det humanitære arbejde, siger han:

”Flygtningesagen er for vigtig en sag til at overlade til politikere og medier. Det bør være en sag for alle. En sag, der kræver bred folkelig opbakning fra borgere, virksomheder og organisationer. Jeg glæder mig til at vende tilbage til den humanitære verden og ser frem til aktivt at profilere Dansk Flygtningehjælp som den førende humanitære organisation, der kan være med til at levere løsninger på dette område,” siger Kåre Riis Nielsen.

Han kommer til en organisation med over 6.000 medarbejdere fordelt i verdens brændpunkterer, herunder Syrien, samt mere end 5.000 frivillige i Danmark, skriver Flygtningehjælpen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs