MediaWatch

Jøp-partnere opretter kommunikationsselskab med fokus på finans

Corporate Matters hedder et nyt PR-selskab for store virksomheder, der udspringer af snart opløste Jøp, Ove og Myrthu.

Foto: PR

Et nyt kommunikationsselskab er på banen med fokus på blandt andet finanssektoren. Bag selskabet, der hedder Corporate Matters, står Christian Lemvigh og Hanne Fast Nielsen, der begge tidligere var partnere i det kendte kommunikationsbureau Jøp, Ove og Myrthu i København, som er under afvikling.

"Vi fortsætter med de kunder, vi har med, og det betyder, at jeg blandt andet vil have stor fokus på de finansielle kunder," siger Christian Lemvigh.

Han rådgav den amerikanske storbank Goldman Sachs, da den endte i en kattepine ved overtagelsen af en aktiepost i Dong Energy. En reference han tager med til det ny selskab.

Han siger, at han blandt andet vil gå efter at rådgive finansielle virksomheder som eksempelvis kapitalfonde, når de overtager eller sælger en virksomhed.

"Vi ser, at kommunikationen ofte håndteres for sent. Det kan betyde, at kommunikationen går galt," siger han.

Corporate Matters jagter nu medarbejdere og ser efter seniorer, der vil være partnere i selskabet.

"Vi ser efter en lille håndfuld. Vi har en gennemsnitsalder på 50, så det er modne partnere, vi ser efter," siger Christian Lemvigh.

Opløses inden årets udgang

1. oktober meddelte de fem partnere i rådgivningsvirksomheden Jøp, Ove & Myrthu Cph, at de har besluttet at gå hver til sit inden årets udgang. Det skriver selskabet på sin hjemmeside.

De fem parterne er bestyrelsesformand Esben Høstager, Lars Jørgensen, Niels Hovmand, Christian Lemvigh og Hanne Fast Nielsen. De vil i fremtiden fortsætte i egne selskaber med at rådgive de kunder, de hver især har haft ansvaret for i Jøp, Ove & Myrthu Cph.

”Vi har drevet en både professionel, lønsom og samtidig skæg virksomhed sammen i mange år, men må i dag konstatere, at vi ser meget forskelligt på, hvordan virksomheden skal udvikle sig – og så har man jo noget at tale om. Og det gjorde vi så,” udtaler Esben Høstager, seniorpartner og bestyrel­sesformand.

Seneste regnskab for Jøp, Ove & Myrthu Cph viser et underskud på 328.472 kr. Omsætningen lå på knap 12 mio. kr. I pressemeddelelsen skriver selskabet, at det har haft et "rigtig godt år", og at det har "penge på bogen".

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs