MediaWatch

Redaktør stopper på golfmedier

Redaktør på Dansk Golf Unions magasin og hjemmeside fratræder ved udgangen af året.

Foto: Marco Garcia/AP/Polfoto/Arkiv

Thomas Vennekilde stopper som redaktør af magasinet Dansk Golf og hjemmesiden Golf.dk. Det sker ved det kommende årsskifte, oplyser Dansk Golf Union i en pressemeddelelse.

Thomas Vennekilde har været ansat i organisationen siden 2005. Foreløbig afløses han af kommunikationschef Jesper Jürgensen, indtil en mere permanent løsning er på plads.

"Vi går nu på jagt efter en kompetent afløser, der kan være med til at sikre, at vores medier i fremtiden i endnu højere grad skabes for og med golfspillerne. Målet er at fortsætte det ambitiøse arbejde med at skabe det stærkeste og mest involverende golfmedier, hvor passionen for sporten gennemsyrer alle tiltag. Samtidig skal Dansk Golf Union være en tydeligere afsender af de enkelte medietiltag," siger Jesper Jürgensen i meddelelsen.

Historien melder ikke noget om, hvad Thomas Vennekilde skal lave fremover.

"Det har været en stor fornøjelse for mig at være redaktør for Danmarks førende golfmedier. Men med Dansk Golf Unions planer for fremtiden og mine ønsker om at prøve noget nyt er det et godt tidspunkt for mig at stoppe. Jeg er sikker på, at medierne er i gode hænder, og jeg ser frem til at følge deres fortsatte udvikling," siger Thomas Vennekilde i pressemeddelelsen.

Ifølge Dansk Golf Union har magasinet Dansk Golf 120.000 læsere og sitet Golf.dk omkring 100.000 unikke brugere.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs