MediaWatch

TV2 News stjæler vært fra DR2

Astrid Berg bliver ny vært hos TV2 News. Hun kommer til fra en lignende stilling hos konkurrenten DR 2.

Foto: DR

Astrid Berg skifter DR2 ud med TV2 News, hvor hun skal være nyhedsvært.

Den 31-årige journalist har siden januar arbejdet som vært på DR2 Morgen og DR2 Dagen, men fra november starter hun hos konkurrenten.

"Jeg glæder mig helt vildt meget til at arbejde et sted, hvor der sendes døgnet rundt, og hvor nyheder i dén grad er i fokus. Og så ser jeg frem til at blive en del af et hold, jeg har fuldt længe på tv og har hørt en masse godt om," siger hun om sit nye job.

Astrid Berg har læst film- og medievidenskab på Københavns Universitet og en overbygning i politisk kommunikation i Madrid. Her arbejdede hun i seks år som korrespondent for DR, hvor hun blandt andet dækkede konsekvenserne af finanskrisen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs