MediaWatch

TV2 News stjæler vært fra DR2

Astrid Berg bliver ny vært hos TV2 News. Hun kommer til fra en lignende stilling hos konkurrenten DR 2.

Foto: DR

Astrid Berg skifter DR2 ud med TV2 News, hvor hun skal være nyhedsvært.

Den 31-årige journalist har siden januar arbejdet som vært på DR2 Morgen og DR2 Dagen, men fra november starter hun hos konkurrenten.

"Jeg glæder mig helt vildt meget til at arbejde et sted, hvor der sendes døgnet rundt, og hvor nyheder i dén grad er i fokus. Og så ser jeg frem til at blive en del af et hold, jeg har fuldt længe på tv og har hørt en masse godt om," siger hun om sit nye job.

Astrid Berg har læst film- og medievidenskab på Københavns Universitet og en overbygning i politisk kommunikation i Madrid. Her arbejdede hun i seks år som korrespondent for DR, hvor hun blandt andet dækkede konsekvenserne af finanskrisen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs