MediaWatch

DR2 siger farvel til Lene Johansen - og god morgen til Astrid Berg

DR2 rykker grundigt rundt på værterne på DR2 Morgen og DR2 Dagen efter nytår.

Når DR2’s daglige nyhedsprgrammer DR2 Morgen og DR2 Dagen vender retur i det nye år, er der skiftet rundt og ud på morgen- og eftermiddagsholdet blandt værterne.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra DR.

Ny vært på morgenholdet bliver Astrid Berg, 31, der i de seneste seks år boet i Madrid, og siden 2011 har dækket Spanien for DR Nyheder.

Fremover skal hun hver anden uge være vært på ’DR2 Morgen’ sammen med Søren Bendixen, der i dag er vært på ’DR2 Dagen’ sammen med Lene Johansen, men skifter altså arbejdstid efter nytår. Lene Johansen stopper til gengæld helt, skriver DR. Hun er kontraktansat og stopper eget ønske ifølge meddelelsen.

I de øvrige uger fortsætter Camilla Thorning og Morten Schnell-Lauritzen i værtsstolene på DR2 Morgen - og i weekenderne fortsætter Sanne Gram Fadel som morgenvært.

Og hvem skal så tone frem på skærmen om eftermiddagen? Det vil de to hidtidige morgenværter, Mikkel Frey og Henrik Lerche, der dropper morgenvagten og bliver faste værter på ’DR2 Dagen’ fra 17.00-18.00, når det bliver 2015.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs