MediaWatch

Stor DR-profil fylder rundt

I dag runder DR-studieværten Clement Kjersgaard 40 år.

Foto: Joachim Adrian/Polfoto/Arkiv

Trods tvivl i starten viste Clement Kjersgaard sig at være en journalistisk tv-succes - i hvert fald hvis man spørger den daværende redaktør på DR2-programmet: "Tal med Gud" Mads Brügger. Det skriver Politiken.

Mange har en mening om dagens fødselar og medieperson. Clement Kjersgaard er ofte blevet kritiseret for at afbryde sine gæster eller at være "en krukke". Men alligevel har Mads Brügger stor respekt for ham.

"Clement må høre meget for, at han er for meget. Men man må have lov til at være for meget, når man er så dygtig som Clement," siger Mads Brügger til Politiken.

Allerede som 11-årig startede den omdiskuterede tv-vært sin karriere som journalist, da han fik tilladelse til at sende lokalradio i Aarhus. Senest har Clement Kjersgaard fungeret som vært på programmer som "Deadline", "Debatten" og "Vi ses hos Clement". Derudover udgiver han også Ræson - et politisk nyhedsmagasin, som han finansierer gennem sin egen foredragsvirksomhed.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs