MediaWatch

Stor DR-profil fylder rundt

I dag runder DR-studieværten Clement Kjersgaard 40 år.

Foto: Joachim Adrian/Polfoto/Arkiv

Trods tvivl i starten viste Clement Kjersgaard sig at være en journalistisk tv-succes - i hvert fald hvis man spørger den daværende redaktør på DR2-programmet: "Tal med Gud" Mads Brügger. Det skriver Politiken.

Mange har en mening om dagens fødselar og medieperson. Clement Kjersgaard er ofte blevet kritiseret for at afbryde sine gæster eller at være "en krukke". Men alligevel har Mads Brügger stor respekt for ham.

"Clement må høre meget for, at han er for meget. Men man må have lov til at være for meget, når man er så dygtig som Clement," siger Mads Brügger til Politiken.

Allerede som 11-årig startede den omdiskuterede tv-vært sin karriere som journalist, da han fik tilladelse til at sende lokalradio i Aarhus. Senest har Clement Kjersgaard fungeret som vært på programmer som "Deadline", "Debatten" og "Vi ses hos Clement". Derudover udgiver han også Ræson - et politisk nyhedsmagasin, som han finansierer gennem sin egen foredragsvirksomhed.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs