MediaWatch

Egmonts billetportal får ny direktør

Venuepoint har udpeget en ny direktør, efter den hidtidige har søgt nye græsgange.

Christoffer Feilberg, nyudnævnt direktør for Venuepoint. | Foto: PR

Christoffer Feilberg bliver ny direktør for Egmont-selskabet Venuepoint, der bl.a. står bag billetportalen Billetlugen. Det oplyser Egmont i en pressemeddelelse.

Den nyudnævnte direktør har senest været direktør i mediebureauet Blackwood Seven og har tidligere været direktør for Jobzonen.

"Vi er gået efter at få en erfaren direktør med klare digitale kompetencer. Vi tror, at Christoffer er den rette til stå i spidsen for det team, der skal realisere Venuepoints vækstambitioner i Skandinavien," siger Christian Folden Lund, digital direktør i Venuepoints ejerselskab Nordisk Film, i pressemeddelelsen.

Christoffer Feilberg afløser Kasper Schumacher, der har fået nyt job som direktør i dyreparken Skånes Djurpark. Han nåede at være direktør for Venuepoint i fire år.

Direktørskiftet træder i kraft 1. oktober. Venuepoint driver billetportaler i Danmark, Norge og Sverige og har omkring 55 medarbejdere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs