MediaWatch

Egmonts billetportal får ny direktør

Venuepoint har udpeget en ny direktør, efter den hidtidige har søgt nye græsgange.

Christoffer Feilberg, nyudnævnt direktør for Venuepoint. | Foto: PR

Christoffer Feilberg bliver ny direktør for Egmont-selskabet Venuepoint, der bl.a. står bag billetportalen Billetlugen. Det oplyser Egmont i en pressemeddelelse.

Den nyudnævnte direktør har senest været direktør i mediebureauet Blackwood Seven og har tidligere været direktør for Jobzonen.

"Vi er gået efter at få en erfaren direktør med klare digitale kompetencer. Vi tror, at Christoffer er den rette til stå i spidsen for det team, der skal realisere Venuepoints vækstambitioner i Skandinavien," siger Christian Folden Lund, digital direktør i Venuepoints ejerselskab Nordisk Film, i pressemeddelelsen.

Christoffer Feilberg afløser Kasper Schumacher, der har fået nyt job som direktør i dyreparken Skånes Djurpark. Han nåede at være direktør for Venuepoint i fire år.

Direktørskiftet træder i kraft 1. oktober. Venuepoint driver billetportaler i Danmark, Norge og Sverige og har omkring 55 medarbejdere.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs