MediaWatch

Ny mand i spidsen for Kino.dk

Biografportalen henter ny frontmand med erfaring fra bl.a. Berlingske Media og Benjamin.

Foto: PR

42-årige Jesper Tuck Grünfeld er ny adm. direktør for kino.dk. Han afløser Lars Bernt, der har sagt ja tak til at blive digital direktør for reklamebureauet Mensch.

Jesper Tuck Grünfeld har tidligere bestredet ledende stillinger hos Berlingske Media og forlaget Benjamin. Senest har han været salg- og produktdirektør for MX Train TV, der leverer indhold til skærme i tog.

"Vi er rigtig glade for, at Jesper har sagt ja tak til jobbet som direktør for kino.dk. Jesper er den rette person til at videreføre og udvikle det gode arbejde, som Lars Bernt og kino.dks dygtige medarbejdere har leveret de seneste år. Vi ser frem til samarbejdet og er sikre på, at Jespers medieerfaring, netværk og personlige engagement er det, der skal til, for at drive kino.dk-forretningen videre frem," siger bestyrelsesformand i kino.dk, John Amund Tønnes, i en pressemeddelelse.

Vi bidrage til yderligere udvikling

Den nye direktør ser frem til de nye udfordringer og varsler yderligere udvikling af kino.dk.

"Det er fantastisk spændende at få muligheden for at stå i spidsen for kino.dk - en veletableret og ambitiøs virksomhed med udgangspunkt i et af verdens mest attraktive universer, nemlig filmindustrien. Jeg ser frem til at kunne bidrage til yderligere kommerciel og indholdsmæssig udvikling ud fra et i forvejen rigtigt flot niveau. Det er en helt unik virksomhed og en mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til, og jeg glæder mig derfor utroligt meget til at arbejde sammen med alle medarbejderne hos Kino.dk," siger Jesper Tuck Grünfeld i pressemeddelelsen.

Kino.dk's hovedejer er Nordisk Film Biografer, som er en del af Egmont-koncernen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs