MediaWatch

Watch Medier udpeger redaktionschef

Redaktør for MedWatch og FødevareWatch bliver ny, tværgående redaktionschef for Watch Medier, der udvider organisationen. Samtidig udnævnes to nye redaktører.

Watch Medier samler de redaktionelle tøjler hos Henrik Tüchsen, 52, der er udnævnt til tværgående redaktionschef. Det sker som led i en styrkelse af den redaktionelle organisation.

”Watch Medier har været igennem en hastig udvikling de seneste fire år, hvor redaktionen er vokset fra 3 til mere end 30 redaktionelle medarbejdere, og derfor er tiden nu inde til at investere i den tværgående redaktionelle forankring, så vi kan fortsætte udviklingen af vores journalistik og vores medier,” siger Anders Heering, adm. direktør og chefredaktør for Watch Medier i en meddelelse.

Kender koncept

Watch Medier er en del af JP/Politikens Hus og udgiver nichemedierne EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, nærværende MediaWatch, samt MedWatch og ShippingWatch. Redaktionerne drives af redaktører og fagjournalister, og den opbygning ændrer udvidelsen ikke på, siger Anders Heering.

”I Henrik Tüchsen har vi ikke bare en af landets bedste erhvervsjournalister, vi har også en højt værdsat redaktionel leder, der kender vores koncept til bunds og selv har bygget to succesfulde Watch Medier op fra bunden. Og så er han indbegrebet af de værdier, som vi har bygget vores virksomhed op omkring. Jeg er sikker på, at Henrik i tæt samarbejde med vores dygtige redaktører og medarbejdere vil gøre Watch Medier endnu stærkere journalistisk,” siger han.

Henrik Tüchsen er uddannet journalist og har tidligere arbejdet for Business.dk, Børsen og Nordea. I 2012 blev han redaktør for MedWatch og sidste år fik han også ansvaret for at lancere FødevareWatch. Han er forfatter eller medforfatter til en række erhvervsbøger med fokus på topchefer og ledelse.

To nye redaktører

Organisationsændringen betyder også, at journalist på MedWatch Stefan Singh Kailay, 32, bliver ny redaktør på MedWatch og Jørgen Rudbeck, 35, der hidtil har været reporter på FørdevareWatch udpeges til redaktør på FødevareWatch.

”Stefan har været en vigtig del af MedWatch og Watch Medier i tre år, mens Jørgen har været med til at bygge FødevareWatch op fra bunden. De besidder begge både de personlige og de journalistiske kompetencer til at stå i spidsen for de to vigtige medier,” siger Anders Heering. 

Henrik Tüchsen tiltræder som redaktionschef 1. juni, mens Stefan Singh Kailay og Jørgen Rudbeck overtager deres nye roller pr. 1. august.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs