MediaWatch

Jeremy Clarkson afblæser selv comeback

Tidligere "Topgear"-vært Jeremy Clarkson vender alligevel ikke tilbage til skærmen som gæstevært for satireprogrammet "Have I Got News For You".

Den engelske tv-vært, Jeremy Clarkson, kommer alligevel ikke tilbage på skærmen i BBC's satiriske nyhedsshow "Have I Got News For You". Det skriver BBC News ifølge Jyllands-Posten.

Clarkson skulle have indtrådt som gæstevært i programmet den 24. april, men har selv valgt at trække sig.

"Efter nøje overvejelser har Clarkson besluttet ikke at være vært i "Have I Got News For You", men vi forventer, at han vil deltage senere på året," siger Jimmy Mulville, direktør for Hat Trick Productions, som producerer programmet for BBC.

Clarkson blev for et par uger siden suspenderet og senere fyret fra sit job som vært for bilmagasinet "Top Gear" på BBC2, efter håndgemæng med programmets producer.

Jeremy Clarkson har tidligere været vært på "Have I Got News For You". Det er uklart, hvornår 'Topgear' vender tilbage, og om Clarksons medværter, James May og Richard Hammond vil fortsætte uden ham.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs