MediaWatch

Jeremy Clarkson afblæser selv comeback

Tidligere "Topgear"-vært Jeremy Clarkson vender alligevel ikke tilbage til skærmen som gæstevært for satireprogrammet "Have I Got News For You".

Den engelske tv-vært, Jeremy Clarkson, kommer alligevel ikke tilbage på skærmen i BBC's satiriske nyhedsshow "Have I Got News For You". Det skriver BBC News ifølge Jyllands-Posten.

Clarkson skulle have indtrådt som gæstevært i programmet den 24. april, men har selv valgt at trække sig.

"Efter nøje overvejelser har Clarkson besluttet ikke at være vært i "Have I Got News For You", men vi forventer, at han vil deltage senere på året," siger Jimmy Mulville, direktør for Hat Trick Productions, som producerer programmet for BBC.

Clarkson blev for et par uger siden suspenderet og senere fyret fra sit job som vært for bilmagasinet "Top Gear" på BBC2, efter håndgemæng med programmets producer.

Jeremy Clarkson har tidligere været vært på "Have I Got News For You". Det er uklart, hvornår 'Topgear' vender tilbage, og om Clarksons medværter, James May og Richard Hammond vil fortsætte uden ham.

Mere fra MediaWatch

Femina henter ny redaktør fra Berlingske

Digital nyhedsredaktør på Berlingske rykker til Femina, hvor hun bliver ny forsideredaktør og jourhavende som del af en journalistisk oprustning på aktualitetsstoffet på det Aller-ejede kvindebrand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs