MediaWatch

Jeremy Clarkson afblæser selv comeback

Tidligere "Topgear"-vært Jeremy Clarkson vender alligevel ikke tilbage til skærmen som gæstevært for satireprogrammet "Have I Got News For You".

Den engelske tv-vært, Jeremy Clarkson, kommer alligevel ikke tilbage på skærmen i BBC's satiriske nyhedsshow "Have I Got News For You". Det skriver BBC News ifølge Jyllands-Posten.

Clarkson skulle have indtrådt som gæstevært i programmet den 24. april, men har selv valgt at trække sig.

"Efter nøje overvejelser har Clarkson besluttet ikke at være vært i "Have I Got News For You", men vi forventer, at han vil deltage senere på året," siger Jimmy Mulville, direktør for Hat Trick Productions, som producerer programmet for BBC.

Clarkson blev for et par uger siden suspenderet og senere fyret fra sit job som vært for bilmagasinet "Top Gear" på BBC2, efter håndgemæng med programmets producer.

Jeremy Clarkson har tidligere været vært på "Have I Got News For You". Det er uklart, hvornår 'Topgear' vender tilbage, og om Clarksons medværter, James May og Richard Hammond vil fortsætte uden ham.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs