MediaWatch

BBC2 styrtbløder seere uden Clarkson

Frem for 'Topgear' genudsendte BBC2 søndag aften en dokumentar om det britiske flyvevåbens flyopvisningsteam, og det gik hårdt ud over seertallene.

Bilprogrammet 'Topgear' sendes normalt søndag aften på BBC2, hvor det trækker millioner af seere.

Men efter en af værterne, Jeremy Clarkson, blev suspenderet den 10. marts efter et sammenstød med en af producenterne, har BBC2 sat showet på standby, skriver The Guardian ifølge DR.

Derfor genudsendte BBC2 søndag aften en dokumentar om det britiske flyvevåbens flyopvisningsteam, Red Arrows, og det kunne ses på seertallene. Top Gear havde i forrige uge 5,1 mio. seere, men blot 1,3 mio. tunede ind på dokumentaren.

Det er endnu uvist, om Jeremy Clarkson får lov til at vende tilbage til programmet.  Jeremy Clarkson er tæt forbundet med Top Gear-brandet, og ifølge Financial Times kan brandet miste millioner af kr. i værdi, hvis BBC vælger at fyre ham.

Derudover risikerer BBC at få en millionregning fra udenlandske tv-stationer, som har købt rettighederne til Top Gear.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media nedlægger printmagasin til unge, TV 2 Øst får ny adm. direktør, og reklame fra Liberal Alliance på TV3+ har rejst debat om politiske reklamer på tv. Få overblikket over den seneste uge i mediedanmark her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs