MediaWatch

Ny chefproducer skal tage DR Nyheder "næste ryk"

DR Nyheder henter producer fra BBC News og tidligere TV 2 Fri og TV Øst til som ny chefproducer.

Efter et lille år vender producer på BBC News og BBC World Brian Thaisen tilbage til Danmark for at blive ny chefproducer i DR Nyheder. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Brian Thaisen har siden september sidste år været på BBC i London, hvor han kom til fra en stilling på TV 2 Fri. Han er tidligere technical director på TV 2-regionalen TV Øst og har derudover erfaring med sig fra Nordjyske, Viasat Sport og Kanal 4.

Begynder efter britisk valg

”Jeg glæder mig helt utroligt til at få Brian Thaisen med på vores hold. Brian har de seneste år arbejdet i en central rolle på BBC News og BBC World, og vi føler os heldige over, at han har valgt at bruge de næste år på at udvikle og drive TV-Avisens og DR Nyheders visuelle udtryk på DR1 og DR2," siger chef for TV-Avisen, Naja Nielsen, i meddelelsen.

"Brian kommer til at stå i spidsen for vores næste ryk fremad.”

Brian Thaisen begynder i DR Byen, når arbejdet med det britiske valg er afsluttet i begyndelsen af maj.

Han afløser tidligere chefproducer i DR Nyheder, Christian Rohde, der før jul blev ansat som ny chef for produktionschefer og -medarbejdere på TV 2 Nyhederne.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs