MediaWatch

Ny chefproducer skal tage DR Nyheder "næste ryk"

DR Nyheder henter producer fra BBC News og tidligere TV 2 Fri og TV Øst til som ny chefproducer.

Efter et lille år vender producer på BBC News og BBC World Brian Thaisen tilbage til Danmark for at blive ny chefproducer i DR Nyheder. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Brian Thaisen har siden september sidste år været på BBC i London, hvor han kom til fra en stilling på TV 2 Fri. Han er tidligere technical director på TV 2-regionalen TV Øst og har derudover erfaring med sig fra Nordjyske, Viasat Sport og Kanal 4.

Begynder efter britisk valg

”Jeg glæder mig helt utroligt til at få Brian Thaisen med på vores hold. Brian har de seneste år arbejdet i en central rolle på BBC News og BBC World, og vi føler os heldige over, at han har valgt at bruge de næste år på at udvikle og drive TV-Avisens og DR Nyheders visuelle udtryk på DR1 og DR2," siger chef for TV-Avisen, Naja Nielsen, i meddelelsen.

"Brian kommer til at stå i spidsen for vores næste ryk fremad.”

Brian Thaisen begynder i DR Byen, når arbejdet med det britiske valg er afsluttet i begyndelsen af maj.

Han afløser tidligere chefproducer i DR Nyheder, Christian Rohde, der før jul blev ansat som ny chef for produktionschefer og -medarbejdere på TV 2 Nyhederne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs