MediaWatch

DR bestiller niende X Factor-sæson

DR har netop indgået en aftale med produktionsselskabet Blu om "X Factor" sæson nummer ni i 2016.

DR har allerede besluttet, at "X Factor" er tilbage i 2016, og har netop indgået en aftale med produktionsselskabet Blu om sæson nummer ni.

"X Factor har haft en forrygende sæson i år, og vi har fået beviset for, at der bliver ved med at opstå unikt talent ude i landet. Så vi glæder os til at give både seere og deltagere en ny stor oplevelse i 2016," siger DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme, i en pressemeddelelse.

Til de eventuelle kritikere af, at DR holder fast i et bredt underholdningsshow, som Blu lige så godt kunne producere for andre, siger han, at DR1s ambition er at samle danskerne om kvalitetsunderholdning.

"Vi har et ønske om at bidrage til de kulturelle fællesskaber i Danmark, som stadig bliver sværere at finde. Men i nu otte sæsoner er det lykkedes DR1 at gøre X Factor til et af dem," siger Jan Lagermand Lundme.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs