MediaWatch

DR bestiller niende X Factor-sæson

DR har netop indgået en aftale med produktionsselskabet Blu om "X Factor" sæson nummer ni i 2016.

DR har allerede besluttet, at "X Factor" er tilbage i 2016, og har netop indgået en aftale med produktionsselskabet Blu om sæson nummer ni.

"X Factor har haft en forrygende sæson i år, og vi har fået beviset for, at der bliver ved med at opstå unikt talent ude i landet. Så vi glæder os til at give både seere og deltagere en ny stor oplevelse i 2016," siger DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme, i en pressemeddelelse.

Til de eventuelle kritikere af, at DR holder fast i et bredt underholdningsshow, som Blu lige så godt kunne producere for andre, siger han, at DR1s ambition er at samle danskerne om kvalitetsunderholdning.

"Vi har et ønske om at bidrage til de kulturelle fællesskaber i Danmark, som stadig bliver sværere at finde. Men i nu otte sæsoner er det lykkedes DR1 at gøre X Factor til et af dem," siger Jan Lagermand Lundme.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs