MediaWatch

DR Aarhus opretter ny tværgående chefstilling

Den 1. april tiltræder Signe Aggerholm en ny stilling som tværgående chef for DR Aarhus. Hun bliver bl.a. chef for redaktionscheferne for Dokumentar, B&U og Samfund og Livsstil i DR Aarhus.

Signe Aggerholm, DR Danmark Foto: Agnete Schlichtkrull

Den 1. april tiltræder Signe Aggerholm en ny stilling som tværgående chef for DR Aarhus. Hun kommer fra en stilling som redaktionschef i DR Samfund & Livsstil, der blandt andet står bag Den Store Bagedyst, Gintberg på Kanten og senest Rigtige Mænd.

Signe Aggerholm vil primært have fokus på at drive strategisk innovation og idéudvikling, mobilitet og kompetenceudvikling på tværs af redaktionerne i DR Aarhus. Hun bliver samtidig chef for redaktionscheferne for Dokumentar, B&U samt Samfund og Livsstil i DR Aarhus.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs