MediaWatch

Ny redaktør på DR Ultra

DR Ultra har fået ny redaktør, Jonas Kryger Hansen, der afløser den nuværende redaktør Christian Volfing.

Jonas Kryger Hansen | Foto: Foto: DR/Kirsten Ellebæk

DR Ultra fik ny redaktør, Jonas Kryger Hansen, den 1. december.

Han afløser den nuværende redaktør Christian Volfing, og får det strategiske ansvar for indholdet til Ultras 7-12 årige brugere.

”Jonas har allerede produceret mange stærke formater til DR Ultra, og forstår målgruppen og hvor krævende den er, og så tør han kigge fremad. Derfor har vi valgt ham til at stå for at fortsætte den gode udvikling Ultra er inde i,” siger kanalredaktør Kirstine Vinderskov.

Jonas Kryger Hansen har arbejdet i DR siden 2009, både som tilrettelægger, redaktionssekretær og redaktør i B&U – først i Aarhus, men de seneste tre år fra DR Byen. Han har blandt andet stået for programmer som Nørd, Voksenfælden, VM på Ultra og Besat. Han har også lavet programmer til DR1.

Nu kan du "binge-watche" julen

Børnekanaler opruster i Norden

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs