MediaWatch

Ny studieleder på SDU's journalist-uddannelser

Ansvarlig for cand. public.-uddannelsen ved Center for Journalistik får fremover ansvaret for alle SDU's journalistiske dagstudier. 

Foto: Syddansk Universitet

Morten Skovsgaard, 37, tiltræder 1. april 2015 som studieleder for dagstudierne ved journalist-uddannelserne på Syddansk Universitet, oplyser universitetet.

Morten Skovsgaard får det daglige ansvar for studerende på bachelordelen og de to kandidat-uddannelser: cand. public og den nye cand. mag. i journalistik.

Morten Skovsgaard er uddannet journalist fra DMJX (BA) og cand. public. fra SDU og har igennem en årrække forsket og undervist ved Center for Journalistik. De seneste par år har han været uddannelsesansvarlig for cand. public.-uddannelsen og nu får han altså udvidet ansvaret og skal drive og udvikle dagstudierne på Center for Journalistik.

Center for Journalistik har udover dagstudierne, en master-uddannelse, virksomhedskurser mm. og har omkring 30 medarbejdere og op imod 600 studerende.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs