MediaWatch

FinansWatch finder ny redaktør på Børsen

Journalist på Børsen bliver ny redaktør for FinansWatch, der er en del af JP/Politikens Watch Medier.

Det bliver Jakob Skouboe, der afløser Kasper Kronenberg som redaktør for branchemediet FinansWatch under JP/Politikens Hus.

Jakob Skouboe kommer fra en stilling som virksomhedsjournalist på Dagbladet Børsen, hvor han har været siden 2008 og også fungeret som virksomhedsredaktør.

Han er tidligere erhvervsjournalist på Berlingske Business og før da reporter på Politiken.

”Det er en stor glæde at kunne præsentere Jakob Skouboe som ny redaktør på FinansWatch. Jakob er en af landets bedste erhvervsjournalister, en naturlig leder og repræsentant for de værdier, som vi gerne vil identificeres med på FinansWatch og Watch Medier generelt. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at Jakob i samarbejde med vores dygtige redaktion vil løfte FinansWatch til det næste niveau,” siger Anders Heering, adm. direktør og ansv. chefredaktør, Watch Medier om ansættelsen.

Masser af potentiale

Jakob Skouboe er 45 år og har dækket en lang række områder og virksomheder, herunder Vestas, Dong, TDC, M&A, kapitalfonde mm. Sideløbende med arbejdet på Børsen har Jakob været gæstelærer på journalistlinjen på SDU i Odense. Han har to gange været nomineret til FUJ-prisen for gravende journalistik. 

”Jeg glæder mig til at blive en del af et af de mest spændende tiltag inden for danske erhvervsmedier i mange år. Jeg vil gå til opgaven som redaktør på FinansWatch med stor ydmyghed og ser frem til at blive en del af et stærkt medie, der stadig rummer masser af potentiale, og samtidig til at videreføre en god arbejdsplads,” siger Jakob Skouboe.

Jakob Skouboe afløser nuværende redaktør på FinansWatch, Kasper Kronenberg, der fra april skal være chef for TV 2 Finans.

Jakob Skouboe starter på Watch Medier 1. august, når han har afsluttet et bogprojekt. Indtil da vil medredaktør på FinansWatch David Bentow stå for den daglige ledelse af redaktionen, der tæller seks erhvervsjournalister.

FinansWatch blev lanceret i 2010 og er det største blandt de i alt seks branchemedier, der også tæller MediaWatch, i mediehuset Watch Medier under JP/Politikens Hus.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs