MediaWatch

Strøm afløser Breinholt som festival-kaptajn

TV Festivalens executive udvalg har udpeget Palle Strøm som formand for programudvalget i de næste to år.

Tv-chefen Palle Strøm skal i 2015 stå i spidsen for at udvikle programmet for fagkonferencen TvFestival, der traditionen tro afvikles i august.

Festivallens executive udvalg har udpeget Palle Strøm som formand for programudvalget de næste to år. Han afløser programchef på TV 2, Thomas Breinholt, der har haft stafetten de seneste to år.

Sammen med resten af festivalledelsen, som består af festivalchef Mette Sig og redaktør Pernille Redder, skal Strøm sammensætte et programudvalg og derefter et festival-program med ny energi og inspiration, hedder det i en pressemeddelelse.

Han satte sig i foråret i stolen som nordisk udviklingschef på Monday efter et års pause fra branchen. Palle Strøm var i 16 år ansat på TV 2 heraf fra 2006-2013 som programdirektør, men forlod jobbet i april 2013.

Copenhagen TV Festival finder sted den 13. og 14. august 2015.

Monday og Selskabet.tv bliver roommates

Palle Strøm: Markedet kræver originalitet

"Vi har ikke leveret varen på hovedkanalen"

TV 2 fyrer Palle Strøm  

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs