MediaWatch

Strøm afløser Breinholt som festival-kaptajn

TV Festivalens executive udvalg har udpeget Palle Strøm som formand for programudvalget i de næste to år.

Tv-chefen Palle Strøm skal i 2015 stå i spidsen for at udvikle programmet for fagkonferencen TvFestival, der traditionen tro afvikles i august.

Festivallens executive udvalg har udpeget Palle Strøm som formand for programudvalget de næste to år. Han afløser programchef på TV 2, Thomas Breinholt, der har haft stafetten de seneste to år.

Sammen med resten af festivalledelsen, som består af festivalchef Mette Sig og redaktør Pernille Redder, skal Strøm sammensætte et programudvalg og derefter et festival-program med ny energi og inspiration, hedder det i en pressemeddelelse.

Han satte sig i foråret i stolen som nordisk udviklingschef på Monday efter et års pause fra branchen. Palle Strøm var i 16 år ansat på TV 2 heraf fra 2006-2013 som programdirektør, men forlod jobbet i april 2013.

Copenhagen TV Festival finder sted den 13. og 14. august 2015.

Monday og Selskabet.tv bliver roommates

Palle Strøm: Markedet kræver originalitet

"Vi har ikke leveret varen på hovedkanalen"

TV 2 fyrer Palle Strøm  

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs