MediaWatch

Henrik Ravn stopper i SBS Discovery

Nordisk direktør for SBS Discovery Media, Henrik Ravn, fratræder jobbet efter knap halvandet år på posten.

Henrik Ravn fratræder som nordisk direktør for 'SBS Discovery Media', oplyser den amerikanske tv-koncern Discovery Communications i en meddelelse.

Fratrædelsen er led i en større ledelsesmæssig strukturændring i Discovery International, der lægger det nordiske marked ind under en udvidet nordeuropæisk division.

Det er i stedet Discovery's hidtidige vesteuropæiske chef, Dee Forbes, der skal være chef for hele Nordeuropa, inklusive Storbritannien, Irland, de nordiske lande og Benelux.

"Jeg er Henrik taknemmelig for at have ledt de seneste succeser med uvurderlig støtte fra hans talentfulde ledelseshold og ønsker ham al held og lykke i hans fremtidige bestræbelser,” udtaler JB Perrette, adm. direktør, Discovery Networks International.

Henrik Ravn blev udpeget til jobbet i april 2013, da Discovery Communications' opkøb af tyskejede SBS Media faldt helt på plads. 

Ravn har som President og Managing Director for SBS Discovery Media i Norden refereret direkte til Mark Hollinger, President Discovery Networks International, indtil JB Perrette blev ny international chef i foråret.

Selv udtaler Henrik Ravn om sit farvel i en pressemeddelelse fra SBS Discovery:

"Det har været 11 fantastiske år. Det er selvfølgelig lidt trist at skulle sige farvel til alle de gode og meget motiverede medarbejdere i SBS Discovery. Det har været en fornøjelse og meget sjovt at arbejde sammen med så dedikerede medarbejdere og sammen har vi udrettet helt enestående resultater. Personligt er jeg glad for at have stået i spidsen for integrationen af SBS og Discovery i Norden. I Danmark har vi en stærk ledelse ført an af Christian Kemp. Jeg er sikker på, at han og den øvrige ledelse vil stå i spidsen for en fremtidig vækst i de kommende år," siger Henrik Ravn.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs