MediaWatch

Henrik Ravn i spidsen for SBS Discovery

Nordisk koncernchef for 'SBS Discovery Media' er Henrik Ravn, mens Jan Winther Andreassen får post i nordisk ledergruppe, og Christian Kemp udnævnes til dansk CEO.

Siden det i december blev klart, at amerikanske Discovery Communications ville opkøbe det tyskejede SBS Media, har den danske medieverden spekuleret i, hvorledes en ny ejer ville gribe fusionen an.

Et ikke uvæsentligt delspørgsmål har været, hvem der på nordisk plan skal stå i spidsen for at udvikle den udvidede, robuste medieorganisation, der i alene Danmark får seks tv-kanaler og seks radiostationer i folden. MediaWatch-kilder har enstemmigt påpeget, at både SBS-ledelsen og Discovery-ledelsen med hver sine arbejdsbetingelser har gjort det rigtig godt i flere år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Watch Medier opruster og udvider i Norge

Ansættelsen af nyhedsredaktør er en del af danske Watch Mediers norske søstermediers ekspansion. I løbet af 2022 skal han stå for lanceringen af to nye branchemedier.

45.000 så europæisk fodboldkamp hos lokalmedie

Redaktionschef kalder seertallene for ”rigtig flotte” i en lederartikel, efter at regionalavisen sikrede sig rettighederne til at vise Viborg FF’s Conference League-kamp på sin hjemmeside.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs