MediaWatch

Markedsføring udpeger ny direktør

Ny direktør for Markedsføring, Thomas Wahl, kommer fra DSB og skal først og fremmest styrke medlemsudviklingen, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Huset Markedsføring får ny direktør, og det bliver Thomas Wahl, der kommer fra stillingen som Head of Digital og Loyalty hos DSB.

Han tiltræder 1. januar 2015.

Bestyrelsesformand for Huset Markedsføring, Christian Scherfig, begrunder valget med, at den nye direktør har erfaring med arbejdet med at skabe kundeloyalitet i en ny medievirkelighed, hvor de digitale platforme dominerer.

"Vi er jo en medlemsbaseret forening, og derfor er det afgørende, at vi i endnu højere grad forstår vore medlemmer og væsentlige stakeholders, og hvordan vi tiltrækker endnu flere," siger Christian Scherfig, der også er partner i advokatfirmaet Bird&Bird, til Markedsføring.dk

Thomas Wahl medgiver, at Huset Markedsføring har haft et par svære år, men hæfter sig ved, at der er efterspørgsel efter en organisation, der samler, udvikler og udfordrer alle, der arbejder med markedsføring.

"Og så skal Huset Markedsføring – paradoksalt nok – blive endnu bedre til at kommunikere de mange gode medlemstilbud, der allerede er på hylderne. Det kan jeg hjælpe med," siger han.

Michael Raffnsøe forlader Huset Markedsføring

Formand trækker sig fra Huset Markedsføring

Thomas Ladefoged får ny direktørpost

Huset Markedsføring udnævner digital chef

Christian Scherfig i Markedsføring-bestyrelse

Ny direktør i Huset Markedsføring får digitalt fokus 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs