MediaWatch

Ny chefredaktør på Penge & Privatøkonomi

Penge & Privatøkonomi har forfremmet redaktionschef til ny chefredaktør. Han afløser Esben Sylvest, der skal til Danske Capital.

Foto: PR-foto

Bonnier-magasinet Penge & Privatøkonomi får ny chefredaktør.

35-årige Søren Nielsen, der tidligere har været redaktionschef på magasinet, bliver således ny mand i spidsen for Penge & Privatøkonomi, når han 1. oktober afløser nuværende chefredaktør Esben Sylvest, der har fået en ny stilling som head of content hos Danske Capital.

Det oplyser Penge & Privatøkonomi i en pressemeddelelse.

"Han (Søren Nielsen, red.) er den helt rigtige til at fortsætte den positive udvikling, som bladet er inde i. Han kender bladets komplekse emner, magasinets produktionskrav og har også de kommercielle kompetencer, som dagens medielandskab kræver," udtaler viceadministrerende direktør i Benjamin Media, Morten Trøst Poulsen.

Den nye chefredaktør har de sidste par år arbejdet tæt sammen Esben Sylvest om at udvikle magasinet. Blandt andet har de gjort magasinet mere fokuseret på de tre kerneområder investering, boligøkonomi og pension og bragt flere private forbrugere ind på siderne og udviklet den digitale platform, skriver Penge & Privatøkonomi.

Søren Nielsen har været på Penge & Privatøkonomi siden 2011, og har en fortid i magasinbranchen fra blade som Tænk Penge og Arena, mens han også har arbejdet for JyllandsPostens erhvervsredaktion. Han har desuden en HD i ledelse og økonomi fra CBS.

Penge & Privatøkonomi strammer regler efter ny sag om kursfusk

Penge og Privatøkonomi blev i sommer ramt af en sag om kursmanipulation, da Bagmandspolitiet sigtede en journalist tilknyttet magasinet for kursmanipulation. Det er anden gang på få år, at Penge & Privatøkonomi er i søgelyset i en sag om kursmanipulation.

"Vi kan aldrig gardere os 100 pct. mod kursfusk"

Magasinet udkommer 11 gange om året og har 150.000 læsere om måneden.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs