MediaWatch

Cavling-komité har fundet nyt medlem

Kaare Sørensen, journalist på Jyllands-Posten og snart Berlingske, afløser Zetland-redaktør i Cavling-komitéen.

Journalistforbundets hovedbestyrelse har valgt nyt medlem af Cavling-komiteen. Det bliver reporter Kaare Sørensen, der i dag er ansat på Jyllands-Posten, men til december skifter til Berlingske som social media redktør. Han er desuden forfatter til bogen Halshug og terroristen David Headley.

Han afløser Lea Korsgaad, Zetland, der forlod komitéen "fordi rollen som redaktør ikke længere kan forenes med det tidskrævende arbejde i Cavling-komiteen, samt risikoen for at blive inhabil" i det fald, komitéen skal tage stilling til Zetlands arbejde.

Ifølge hovedbestyrelsen var der otte forskellige kandidater til den ledige plads i komitéen. Valget af Kaare Sørensen skete ved hemmelig afstemning.

Cavling-komiteen består ud over Kaare Sørensen af Ida Ebbensgaard, Torben Møller, Lars Rugaard og Kirsten Pilgaard (formand).

Cavlingprisen gik i 2013 til journalisterne Jeppe Gaardboe, Frederik Brun Madsen, Søren Kristensen, Michael Klint og Steen Jensen, DR, for dokumentarserien 'I Skattely', der i fire programmer afslører finansielle rådgiveres vejledning om skattely.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs