MediaWatch

Berlingske-koncernen plukker ny redaktionel udviklingschef internt

Dagbladet Berlingskes digitale redaktionschef træder et trin op i organisationen som ny redaktionel udviklingschef for Berlingske Media.

Foto: Jens Dresling

Kevin Walsh rykker fra newsroom til chefgang i Berlingske Media, hvor han tirsdag har første dag på posten som redaktionel redaktionschef. Det skriver han selv på Linkedin.

”Det betyder, at jeg fremover får lov til at arbejde strategisk med alle vores stærke brands i koncernen,” skriver han i opslaget.

Kevin Walsh har været tilknyttet Berlingske-koncernen i over et årti, hvor han i 2008 begyndte som journalist på B.T.

Siden har Kevin Walsh bl.a. bestredet posten som digital redaktør på B.T. Han kommer fra en stilling som digital redaktionschef på dagbladet Berlingske, som han har bestredet siden 2018.

Mere fra MediaWatch

DR og Roskilde Festival dropper tv-samarbejde

Danmarks Radio har droppet alle livekoncertoptagelser og tv-produktioner fra årets musikfestivaler heriblandt Roskilde Festival. Seertilslutningen står ikke mål med ressourceforbruget, lyder det. I stedet spreder DR sine medarbejdere over flere festivaler henover sommeren.

EU-pulje for nyhedsmedier åbner

Europa-Kommissionens organisation Creative Europe har lanceret en pulje for journalistiske partnerskaber på tværs af landegrænser, som skal understøtte bæredygtige forretningsmodeller for nyhedsmedier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs