MediaWatch

BT finder afløser for digital redaktør i egne rækker

Tidligere mobilredaktør på BT afløser avisens nuværende digitale redaktør, Erling Tind, som skal være chefredaktør for ugebladet Her og Nu.

BT har fundet afløseren for avisens digitale redaktør, Erling Tind, som skifter til en stilling som chefredaktør for Her & Nu, i egne rækker. 32-årige Kevin Walsh, som tidligere har været mobilredaktør på BT, tager over som digital redaktør og bliver samtidig medlem af BT's chefgruppe, når Erling Tind stopper.

Det skriver BT i en pressemeddelelse.

"Kevin Walsh sidder på nogle af de mest efterspurgte digitale kompetencer i den danske medieverden netop nu. Hans indsigt i digital journalistik og nye medieplatforme som mobil og sociale medier er en kæmpe ballast. Og vi var ikke et sekund i tvivl om, hvem der skulle være BTs nye digitale redaktør," udtaler Anders-Peter Landert, chefredaktør på BT, i en pressemeddelelse.

Her&Nu henter ny chefredaktør fra BT

Kevin Walsh har igennem årene blandt andet haft ansvaret for at udbrede kendskabet til BT på de digitale medier. Den udfordring glæder han sig til at arbejde videre med.

"BT har stjålet markedsandele fra de digitale konkurrenter de seneste år. Min opgave bliver - i samarbejde med vores dygtige redaktion - at sørge for, at den udvikling også fortsætter de kommende år. Den udfordring ser jeg frem til," udtaler Kevin Walsh i en pressemeddelelse.

Han starter i sin nye stilling som digital redaktør 1. september.

Mere fra MediaWatch

Eventchef på Gyldendal stopper

Efter knap fire år på forlaget, hvor hun har arbejdet for at åbne Gyldendal mere op for læserne, har eventchef fået nyt job.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs