MediaWatch

Udenrigsminister Jeppe Kofod hyrer ny særlig rådgiver

Udenrigsministeren har hentet sin tidligere politiske rådgiver fra tiden i Europa-Parlamentet til ministeriet.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Udenrigsminister Jeppe Kofod føjer endnu en særlig rådgiver til staben med ansættelsen af Lukas A. Lausen. Det oplyser ministeriet i en pressemeddelelse, skriver Journalisten.

Han slutter sig til Jeppe Kofods anden særlige rådiger Ole Rydahl Svensson og er ikke et nyt bekendtskab for udenrigsministeren. Lukas A. Lausen arbejdede som politisk rådgiver for Jeppe Kofod i Europa-Parlamentet.

"Jeg glæder mig til at genoptage samarbejde med Lukas Lausen og at få ham med på holdet. Lukas vil med sit skarpe blik for både pressehåndtering, inden- og udenrigspolitik og erfaring fra blandt andet Europa-Parlamentet være med til at sikre, at regeringens politiske ønsker og prioriteter føres ud i livet," udtaler Jeppe Kofod i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs