MediaWatch

Spies hyrer ny kommunikationschef

Ny kommunikationschef for rejsebureauet Spies i Nordic Leisure Travel Group kommer bl.a. med erfaring fra Unicef og Ebay.

Foto: PR/Spies

Sofie Folden Lund bliver ny kommunikationschef for rejsebureauet Spies, der er en del af koncernen Nordic Leisure Travel Group. Det skriver Markedsføring.

Sofie Folden Lund tiltræder i slutningen af august og får ansvaret for såvel Spies som Sunclass Airlines, skriver Spies i en pressemeddelelse.

Sofie Folden Lund har senest været Senior Partnership Communications Manager hos Unicef og før da PR- og kommunikationschef for Ebay Danmark, der bl.a. står bag markedspladserne DBA og Bilbasen.

Ebays internationale, digitale markedspladser blev sidste år købt af den norske mediekoncern Schibsted, og i den forbindelse blev de danske aktiviteter, DBA og Bilbasen, indlemmet i Schibsteds skandinaviske aktiviteter på det digitale rubrikmarked.

Nordic Leisure Travel Group har den norske erhvervsmand Petter Stordalen som hovedejer, der bl.a. også står bag forlagsvirksomheden Strawberry.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs