MediaWatch

Discovery skal finde ny kommunikationschef

Broadcasteren Discovery er på udkig efter en ny direktør for kommunikation og PR i Danmark og Finland, da Lena Bøgild forlader stillingen ved udgangen af juni.

Foto: Janus Nielsen

Rekrutteringskikkerten er hevet frem hos Discovery, der skal på jagt efter en ny direktør til at dirigere broadcasterens kommunikations- og PR-opgaver i Danmark og Finland.

Den nuværende kommunikationschef, Lena Bøgild siger i udgangen af juni farvel til posten for at starte sit eget kommunikations- og PR-bureau. Det skriver Discovery i en pressemeddelelse.

Lena Bøgild har slået sine folder hos Discovery siden 2016, hvor hun begyndte som chef for PR og Sociale Medier, og i 2019 indtog hun stillingen som direktør for kommunikations- og PR-teamet.

Hendes mediekarriere startede som journalist hos bl.a. TV 2 Lorry. Siden hun i 2010 tiltrådte som pressechef for filmfestivalen CPH:Dox, har Lena Bøgild beskæftiget sig med kommunikation og PR.

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs