MediaWatch

Altinget ansætter tidligere Berlingske-redaktør som erhvervskommentator

Altinget har sat kløerne i tidligere redaktør og erhvervskommentator på Berlingske og vinder af Cavling-prisen for Jyllands-Posten.

Foto: Screenshot

Jens Christian Hansen bliver ny erhvervskommentator for Altinget, skriver mediehuset selv ifølge Journalisten.

Den nyslåede erhvervskommentator har i en lang årrække været bl.a. redaktør, souschef og erhvervskommentator på Berlingske. I marts 2020 tog han efter sammenlagt mere end 23 år i Pilestræde imod en frivillig fratrædelse i forbindelse med en sparerunde i Berlingske Media.

Jens Christian Hansens karriere i mediebranchen begyndte i 1984, da han blev ansat som pressechef i Sparekassen SDS. Siden blev han erhvervsreporter på Berlingske, hvor han blev ansat i 1988 under daværende erhvervsredaktør Lisbeth Knudsen.

Inden han igen kom tilbage til Berlingske i 2004, var han i en årrække ansat hos Jyllands-Posten, hvor han i 2000 fik Cavling-prisen for sin afdækning af Danske Banks rolle i Hafnia-sagen.

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs