MediaWatch

Nichemedie klager til ombudsmanden over finansministeriets pressehåndtering

DR og TV 2 blev ifølge chefredaktør på NB Medier varslet om et pressemøde i forbindelse med stor økonomisk aftale flere timer før andre medier, der fik besked kort før. Derfor har NB Medier nu klaget til Folketingets Ombudsmand. Ifølge Finansministeriets presseafdeling blev mødet indkaldt på vanlig vis.

Foto: PR/NB Økonomi

På trods af at der d. 8. juni blev givet håndslag på en økonomisk rammeaftale omkring kommunernes budgetter til 275,4 mia. kr. var kun TV 2 News og DR mødt op ved det efterfølgende door step i Finansministeriet. Det skyldtes ifølge Arne Ullum, chefredaktør og ejer af NB Medier, forskelsbehandling fra ministeriets pressefolk, der ifølge chefredaktøren varskoede de store public service-medier før andre.

Han mener, at forløbet er et så alvorligt brøde, samt at et svar på en aktindsigt om sagen er så mangelfuldt, at han har sendt en klage til Folketingets Ombudsmand om sagen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs