MediaWatch

Nyudnævnt kulturminister tager særlig rådgiver med fra tidligere ministerium

Ane Halsboe-Jørgensen beholder sin særlige rådgiver fra Uddannelses- og Forskningsministeriet, når hun i dag, mandag, skifter til Kultur- og Kirkeministeriet.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

David Tarp følger med Ane Halsboe-Jørgensen, når hun sætter sig i stolen som kulturminister. Det skriver han selv på Twitter.

37-årige David Tarp tiltrådte i efteråret 2019 som særlig rådigver for Ane Halsboe-Jørgensen kort efter hendes indsættelse som uddannelses- og forskningsminister, og den rolle beholder han altså, når Ane Halsboe-Jørgensen skifter resortområde.

David Tarp er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2008 og er tidligere rådgiver for Danmarks tech-ambassadør i Silicon Valley, hvor han havde ansvar for politisk og strategisk rådgivning og kommunikation.

Derudover er han tidligere journalist for Berlingske på Christiansborg, presserådgiver for Socialdemokratiet og ansvarlig for Microsofts digitale kanaler i Danmark.

Ane Halsboe-Jørgensen overtager posten som kulturminister efter Joy Mogensen (S), som søndag meddelte på Twitter, at hun har valgt at træde ud af politik efter godt to år som minister og otte år som borgmester i Roskilde Kommune.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs