MediaWatch

Ny minister på medieområdet - her er opgaverne der venter

Bred politisk opbakning er et succeskriterium, når Ane Halsboe-Jørgensen som ny kulturminister skal samle op på hængepartierne fra seneste medieaftale og strikke en ny sammen. Se status på opgaverne her.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Ane Halsboe-Jørgensen har for få minutter siden sat sig i spidsen for kulturpolitikken i Danmark, herunder landets mediepolitik. Hun afløser Joy Mogensen (S), der siden regeringsskiftet har haft ansvaret, men søndag meddelte sin fratrædelse.

Under den nu fratrådte kulturminister er der taget livtag med adskillige større mediepolitiske opgaver - heriblandt en ny ophavsretslov, fastlæggelse af DR-budget og skrotning af resterende, varslede besparelser af public service-stationen samt udbud og etablering af to nye radiokanaler og afskaffelse af licensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs