MediaWatch

Joy Mogensen trækker sig: Organisationer frygter medieforhandlinger bliver forsinket

Flere organisationer frygter for ny udskydelse af medieforhandlingerne i kølvandet på kulturminister Joy Mogensens (S) afgang og opfordrer til, at en ny minister hurtigt trækker i arbejdstøjet på medieområdet.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Overskuddet er udtømt hos kulturminister Joy Mogensen (S) efter godt to år på den højeste politiske skammel inden for landet kultur-, kirke- og medieområde.

Flere politiske kommentatorer kalder beslutningen for meget lidt overraskende, efter Joy Mogensen har været i skudlinjen i store dele af sin ministertid og bl.a. fået kritik for bl.a. manglende gennemslagskraft og tøven i forhold til at handle i forhold til at komme et presset kulturliv til undsætning under coronakrisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs