MediaWatch

Politisk redaktør: Ny minister er en opgradering af kulturområdet

Med valget af Ane Halsboe-Jørgensen som ny minister får kulturområdet en ambassadør med anderledes gennemslagskraft og adgang til regeringstoppen end forgængeren, vurderer politisk redaktør på Radio4, Thomas Larsen.

Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Valget af Ane Halsboe-Jørgensen indvarsler et gearskifte på det kulturpolitiske område. Det vurderer politisk redaktør på Radio4, Thomas Larsen.

”Der er ingen tvivl om, at der kommer til at ske et stort spring frem på området, når vi taler politisk håndelag, indsigt og forståelse. Ane Halsboe-Jørgensen er en anderledes trænet og kompentent politiker end Joy Mogensen, der også allerede har stået i spidsen for et ministerium og har ministertræning. Det er en ekstrem værdifuld erfaring, hun tager med over," siger Thomas Larsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs