MediaWatch

Minister: I må have tålmodighed med medieforhandlinger lidt endnu

Det blev heller ikke på samrådet onsdag, at kulturminister Joy Mogensen (S) satte dato på, hvornår forhandlinger om et nyt medieforlig går i gang. Ministeren åbner for gradvise forhandlinger, men opfordrer til at have "helheden for øje".

Kulturminister Joy Mogensen (S) var onsdag kaldt i samråd om udsigterne til kommende medieforhandlinger. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det var bl.a. med et ønske om at få svar på, hvornår forhandlingerne om et nyt medieforlig går i gang, at en række mediepolitikere onsdag satte kulturminister Joy Mogensen (S) i stævne i et samråd i Folketingets Kulturudvalg. Noget klart svar gik de ikke fra samrådet med.

Joy Mogensen satte nemlig ikke en dato eller tidshorisont på, hvornår hun forventer, at forhandlingerne går i gang. Hun henviste bl.a. til den arbejdsbyrde, som Kulturministeriet bærer rundt på som følge af striben af corona-hjælpepakker, som er sat i værk på ministeriets område. Ifølge Joy Mogensen løber det op i 30 hjælpepakker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs