Dansk Industri hyrer ny kommunikationsdirektør

Ny direktør for kommunikation i Dansk Industri får også public affairs-området under vingerne og er tidligere direktør for politik og kommunikation i Landbrug & Fødevarer.
Foto: PR/Dansk Industri
Foto: PR/Dansk Industri

Det bliver Morten Høyer, der fremover skal stå i spidsen for public affairs og kommunikation i Dansk Industri (DI). Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Morten Høyer kommer fra en direktørstilling i DVCA, brancheforeningen for venture- og kapitalfonde i Danmark, hvor han kom til i januar fra en stiling som direktør for politik og kommunikation i Landbrug & Fødevarer.

Ansættelsen sker som en del af et forstærket fokus på public affairs-området og i forlængelse af ansættelsen af Emil Fannikke Kiær som politisk direktør, skriver DI.

"Dansk erhvervsliv spiller en afgørende rolle i samfundet, uanset om det gælder skabelsen af job og vækst, håndteringen af klimakrisen eller den nuværende coronakrise. Derfor er en tæt dialog mellem erhvervslivet, vores politikere og civilsamfundet helt afgørende for at finde de rigtige løsninger til at udvikle både vores samfund og danske virksomheder. Det politiske arbejde og samarbejde forstærker DI nu med ansættelsen af Morten Høyer som en særdeles kompetent og erfaren profil," siger adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI, i meddelelsen.

Kommunikationsområdet i Dansk Industri har tidligere været varetaget af Marion Hennerup, der forlod DI i sommer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også