MediaWatch

Kommunikationschef stopper i DJ efter få måneder

Dansk Journalistforbunds presse- og kommunikationschef fratræder efter fem måneder af personlige årsager, skriver Journalisten.

Stillingen som presse- og kommunikationschef i Dansk Journalistforbund står åben fra 1. oktober, hvor Allan Visborg Andreasen forlader jobbet af personlige årsager. Det skriver Journalisten.

"Jeg lægger ledelse på hylden i en overskuelig fremtid," siger han til fagbladet.

Allan Visborg Andreasen blev i marts præsenteret som ny kommunikationschef og begyndte i jobbet 1. maj, hvor han fik ansvaret for medlemskommunikation, politik og presse under vingerne. Han kom fra en stilling som formandskonsulent hos fagforbundet Socialpædagogerne og har tidligere erfaring fra Djøf og Danmarks Lærerforening.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs