MediaWatch

Ny direktør til Filmret er fundet

Rettighedsforeningen Filmret får ny direktør, der kommer fra en stilling som juridisk chef hos Copydan.

Foto: Tobias Selnæs Markussen

Det bliver Louise Lykkegaard Hoppe, som kommer fra en stilling som juridisk chef hos Copydan, der bliver ny direktør for rettighedsforeningen Filmret. Det skriver Kulturmonitor.

Det sker, efter tidligere direktør hos Filmret, der er en del af Producentforeningen, Anne Sophie Gersdorff Schrøder, forlod posten i august for at blive direktør for Gramex.

Med den nye stilling kommer Louise Lykkegaard Hoppe til at stå i spidsen for Producentforeningens juridske afdeling samt være en stor del af forhandlinger med organisationer og broadcastere.

Hun tiltræder posten den 1. december.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs