MediaWatch

Kommunikationsdirektør forlader DI

Efter otte år som kommunikationsdirektør fratræder Marion Hannerup fra Dansk Industri. Det sker få dage efter, at DI's politiske direktør Kent Damsgaard også valgte at stoppe i Danmarks største erhvervsorganisation.

Industriens Hus i København, hvor Dansk Industri holder til. | Foto: Jens Dresling

Dansk Industris kommunikationsdirektør gennem otte år, Marion Hannerup, stopper i organisationen efter otte år på posten. 

Det skriver DI i en pressemeddelelse.

"DI står kommunikationsmæssigt virkelig stærkt som den helt centrale stemme for erhvervslivet. Samtidig står vi over for en helt ny epoke for organisationen med blandt andet sammenlægningen med Dansk Byggeri og 5700 nye medlemsvirksomheder. Derfor er vi enige om, at timingen er rigtig – både for DI og for Marion – til et skifte," udtaler DI's adm. direktør, Lars Sandahl Sørensen.

Marion Hannerup fratræder jobbet i starten af august måned.

"Jeg har over en periode overvejet, hvornår jeg skulle sige farvel til DI og starte på et lidt mindre hektisk arbejdsliv som selvstændig. Derfor er jeg glad for, at vi har kunnet blive enige om, at nu er et rigtig godt tidspunkt. Jeg vil savne både vores mange medlemsvirksomheder og dygtige kolleger, men jeg ved, at de er i trygge hænder," lyder det fra Marion Hannerup.

DI’s samlede kommunikations- og presseområder vil i det videre referere direkte til DI’s direktion og adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, fremgår det af meddelelsen.

I sidste uge meldte organisationen desuden ud, at Kent Damsgaard, der i dag er politisk direktør i Dansk Industri stopper. Han skal fra 1. september stå i spidsen for brancheorganisationen Forsikring & Pension.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie PolicyWatch.)

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs