MediaWatch

Regeringen vil ikke rokke ved mediestøtten i 2021

På langt de fleste punkter lægger regeringen med sit forslag til næste års finanslov an til status quo på medieområdet. To DR-kanaler står til at få ekstra bevilling, mens et par initiativer fra seneste medieforlig ser ud til at lide en stille død.

Finansminister Nicolai Wammen (S) præsenterede tidligere på dagen regeringens bud på, hvordan finansloven for 2021 skal se ud. | Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Der skal – i hele træskolængder – afsættes samme beløb til mediestøtten i 2021 som i 2020. Det fremgår af regeringens udspil til næste års finanslov.

Alt i alt lyder forslaget, at der afsættes 412,7 mio. kr. til mediestøtten – 400.000 kr. mindre end på statsbudgettet for 2020. Langt den største del af beløbet – 371,3 mio. kr. – går til den redaktionelle produktionsstøtte. 20,7 mio. kr. er afsat til Innovationspuljen, mens 20,7 mio. kr. bliver sat af til blade og tidsskrifter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs