MediaWatch

Regeringen vil øremærke penge på finansloven til at drive P6 og P8 videre

P6 Beat og P8 Jazz skal som en del af finansloven sikres midler til at overleve endnu et år, lyder det fra kulturminister. En aflysning af kommende DR-besparelser er en "vigtig prioritet" i de forestående forhandlinger om finanslov for 2021.

Foto: Kim Matthäi Leland

Regeringen har afsat 15 mio. kr. i udspillet til finansloven for 2021, som skal gå til et videre liv til DR's to radiokanaler P6 og P8. Det oplyser Kulturministeriet i en pressemeddelelse.

De to kanaler, der har efternavnene Beat og Jazz, stod oprindeligt til at lukke ved indgangen til 2020 som led i DR's besparelser på 420 mio. kr. i perioden 2019-2023. I september sidste år blev det imidlertid besluttet at bevilge 15 mio. kr., så P6 og P8 kunne leve videre i 2020. Og nu ser kanalernes liv altså ud til at blive forlænget med endnu et år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs