MediaWatch

Regeringen vil øremærke penge på finansloven til at drive P6 og P8 videre

P6 Beat og P8 Jazz skal som en del af finansloven sikres midler til at overleve endnu et år, lyder det fra kulturminister. En aflysning af kommende DR-besparelser er en "vigtig prioritet" i de forestående forhandlinger om finanslov for 2021.

Foto: Kim Matthäi Leland

Regeringen har afsat 15 mio. kr. i udspillet til finansloven for 2021, som skal gå til et videre liv til DR's to radiokanaler P6 og P8. Det oplyser Kulturministeriet i en pressemeddelelse.

De to kanaler, der har efternavnene Beat og Jazz, stod oprindeligt til at lukke ved indgangen til 2020 som led i DR's besparelser på 420 mio. kr. i perioden 2019-2023. I september sidste år blev det imidlertid besluttet at bevilge 15 mio. kr., så P6 og P8 kunne leve videre i 2020. Og nu ser kanalernes liv altså ud til at blive forlænget med endnu et år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs