MediaWatch

Medieudspil kommer først efter finansloven er på plads

Forhandlinger om en ny medieaftale skal først skydes i gang, efter partierne på Christiansborg er enige om en ny finanslov. Det melder Kulturministeriet oven på præsentation af finanslovsforslag, der vil prioritere midler til at droppe kommende DR-besparelser.

Kulturminister Joy Mogensen (S) vil først præsentere regeringens udspil til et nyt medieforlig, når finansloven for 2021 er faldet på plads. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Der tages hul på en ny runde af medieforhandlinger i efteråret. Men det sker først, efter regeringen har fundet flertal for en ny finanslov for det kommende år. Det fremgår af en meddelelse fra Kulturministeriet.

Et udspil fra regeringens hånd til, hvordan en ny medieaftale skal se ud, bliver nemlig først præsenteret, når forhandlingerne om finansloven er afsluttet, lyder det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs