MediaWatch

Medieudspil kommer først efter finansloven er på plads

Forhandlinger om en ny medieaftale skal først skydes i gang, efter partierne på Christiansborg er enige om en ny finanslov. Det melder Kulturministeriet oven på præsentation af finanslovsforslag, der vil prioritere midler til at droppe kommende DR-besparelser.

Kulturminister Joy Mogensen (S) vil først præsentere regeringens udspil til et nyt medieforlig, når finansloven for 2021 er faldet på plads. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Der tages hul på en ny runde af medieforhandlinger i efteråret. Men det sker først, efter regeringen har fundet flertal for en ny finanslov for det kommende år. Det fremgår af en meddelelse fra Kulturministeriet.

Et udspil fra regeringens hånd til, hvordan en ny medieaftale skal se ud, bliver nemlig først præsenteret, når forhandlingerne om finansloven er afsluttet, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs